Vi har samarbetat fake rolex med våra vänner på aBlogtoWatch för att ge

Vi har samarbetat fake rolex med våra vänner på aBlogtoWatch för att ge dig möjligheten att köpa en Rolex Explorer II ref. 216570 för endast $ 1. Allt du behöver göra är att ladda ner StockX-appen för din iPhone eller enhet Android, skapa ett konto (om du inte redan har gjort det) och ange ditt erbjudande på $ 1 på Explorer II. Du kan läsa hela informationen och det finstilta nedan eller besöka StockX för att få rätt resultat.

HUR DU ANMÄRKER

Gå mobil. Ladda ner StockX-mobilappen på iTunes eller Google Play. Har du redan StockX mobilapp? Se till att den är uppdaterad till den senaste versionen. Bjud på $ 1 Weekend Rolex Explorer II i mobilappen för $ 1. Du kan också söka efter "$ 1 Weekend" i appen för att hitta kampanjproduktsidan. Tjäna en bonuspost varje gång du skickar en ny vän som också ger ett erbjudande rolex replica om att vinna! Följ oss på Instagram här. * Krävs inte, men det kan inte skada dina chanser.

CLOCK

Ref. Rolex Explorer II 216570 är ett modernt klockinstrument på alla rätt sätt. Utforskarens rötter går tillbaka till till 1950-talet, men detta är inte en återgång till det förflutna. Den är 42mm och känns varje bit av det. Den har en ljus orange 24-timmars hand (en nick till Freccione Explorer 1655) och ett enkelt länkarmband. Inuti rolex kopia den slår en Rolex kaliber 3187, komplett med Parachrom blå spiralfjäder, Breguet överlaminator, variabel tröghetsbalans och Paraflex stötdämpare för skydd. Oavsett vilken typ av äventyr du har planerat kan Explorer II hantera det.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR